Natuurlijk Leiderschap

Meerdaagse retraite Natuurlijk Leiderschap. Een transformatieve training in en met de natuur, met beweging, zweethut en ademsessies door Eva Visser & Jeroen Heindijk. Dit alles in en om ons retraite & wellness centrum in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, buitenzwembad, massages en evt. coaching.

Deze 4-daagse intensive biedt nieuwe inzichten, transformatie en heling.

Een verdieping van je relatie met je eigen ware natuur, dat wat je wezenlijk bent. Waar diep van binnen jouw hart echt warm van wordt. “Natuurlijk leiderschap, gaat voorbij het denken, vind haar bron in jouw natuur

We werken aan de relatie met onze natuur door het volgen van natuurlijke cycli – de seizoenen. Wij komen samen in de donkerste dagen van het jaar. De beweging van de natuur vertrekt hier vanuit stilstand. De winter brengt verdieping en inzicht over wat komen gaat, stem je af, luister naar jouw innerlijke natuurlijke leiderschap en ga met de juiste voornemens het nieuwe jaar in. Groei en bloei op natuurlijke wijze.

Over deze training

Deze intensive gaat over een heel persoonlijke relatie met de of jouw natuur, jouw manier van doen. Los van wat anderen vinden, wat je geleerd hebt. Deze dagen maken we een gezamenlijke reis waarbij de natuur inspireert, vormt en ons kracht geeft om het beste te doen, te staan op je eigen pad, in verbinding met jouw wortels om jouw tak(k)en in de wereld te manifesteren! 

Wat kan jou helpen in de vormgeving van het neerzetten van wie je bent?
De boom, de natuur en de hemel-aarde verbinding. Gezonde voeding en leefstijl zijn uiteraard belangrijk. Voeding op alle lagen: voedsel, relaties, omgeving etc. Daarnaast kan jou helpen: ontspanning, beweging, krijgskunst, natuur en een gezonde dosis overgave. Het verbinden met het mysterie in jou doen we buiten in het bos, door te ademen en in de zweethut, op zoek naar jouw kracht, waarheid, visie en liefde. 

We werken aan de hand van de seizoenen en natuurlijke cycli aan verdieping, transformatie en heling

Wie ben jij in je relaties als ondernemer, ouder, partner, collega, vriend(in)? Wie ben jij in de natuur? 

Belangrijke onderdelen deze dagen zijn: 

– Gronding en veiligheid 

– Ademsessies 

– Verschillende bewegingskunsten zoals Yoga, Chik Kung, Pentjak Silat en dans. 

– Zweethut 

– Selfcare 

– Natuur 

Iedere dag zullen we dieper ingaan op een specifiek thema en/of element. We nemen je mee op een reis dieper naar binnen, steeds meer verbonden met jouw unieke kracht in het heden. We werken in ieder geval met de natuur (buiten), ademsessies, beweging en meditatie. Na deze training heb je een stevige, schone grond van waaruit in de lente weer iets nieuws mag ontspruiten.  

Ieder seizoen heeft haar eigen thema’s. Een thema van de winter is introspectie. De winter is een voorbereiding op weer een nieuw seizoen van groei. Wij komen samen in de donkerste dagen van het jaar. Een bijzondere tijd van het jaar: de laatste 4 dagen van de 12 heilige nachten. De beweging van de natuur vertrekt in deze periode vanuit stilstand. De winter brengt verdieping en inzicht over wat komen gaat, stem je af, luister naar jouw innerlijke natuurlijke leiderschap en ga met de juiste voornemens het nieuwe jaar in.   

Groei en bloei op natuurlijke wijze. 

Het programma bestaat uit een serie lessen of workshops (thema les) van je docent in een besloten groep. Tevens zijn er open lessen van de aanwezige docenten (incl jouw docent).

Het programma wordt bij aanvang bekend gemaakt. Hier een indicatie:

Woensdag

15.00 aankomst (met thee/koffie)

16.30 thema les – 75/90 min

20.00 thema of open les – 60 min

21:30 vrije tijd

Donderdag t/m zaterdag

08.00 open les – 60 min

10.30 thema les – 90/120 min

14.00 vrije tijd. Optioneel: strandwandeling

17.00 thema of open les – 60 min

20.00 open les – 60/90 min

21.30 vrije tijd

Zondag

08.00 open les – 60 min

10.30 thema les – 90/120 min

14.00 afsluiting

 

Natuurlijk Leiderschap

Een verdieping van je relatie met je eigen ware natuur, dat wat je wezenlijk bent.

Voor meer informatie, neem contact met ons op:

Jeroen:

Tel: 0620307560

Mail: jeroen@bostochten.nl

Copyright © 2024 Roots & Branches. All Rights Reserved.