Over

ons

Over Eva & Jeroen

Jeroen en Eva brengen hun jarenlange ervaring en kennis samen in de trainingen die ze geven. Daarnaast bieden ze ademsessies, sessies voor koppels en 1op1 trainingen en workshops.

Bostochten

Naast dat wat ze samen aanbieden, heeft Jeroen al 30+ jaar zijn bedrijf Bostochten. Hij neemt mensen mee het bos in om dieper te verbinden met hun ware natuur. Ook organiseert hij jaarlijks reizen naar Engeland waarin hij mensen mee neemt naar de oudste bomen van Zuid Engeland.

Zweethut

Een ceremonie voor reiniging, heling en gebed. Het voelt vaak als een thuiskomen. Een innerlijke reis waarbij de zweethutleider water over de hete stenen giet, wat je laat zweten en bij een bewust-Zijn, uit het denken, je meer in je lijf brengt. Klik hier voor meer informatie.

Retraites en coaching

Eva geeft 25+ jaar workshops, retraites en coaching op het gebied van innerlijke kracht en leefstijl. Voor meer informatie hierover, bezoek haar website Move in Health.

Over Eva & Jeroen

Over Eva Visser

“Ontspanning, rust, beweging, plezier, inspiratie, bewustwording, gezonde leefstijl en natuur. Dit zijn allemaal elementen die ik zie als belangrijke onderdelen van ons leven. Jarenlange kennis, ervaring en zeker ook passie worden hierin samengebracht.”   

Eva is 25+ jaar bezig op het gebied van een gezonde leefstijl en natuurlijk leven. Ze is een levensgenieter en voor velen een voorbeeld van gezond leven. Dat wat voor haar heel erg gewoon is, blijkt voor veel mensen een grote inspiratie te zijn.   

Eva geeft trainingen en coachtrajecten op het gebied van persoonlijk leiderschap. 

Regelmatig geeft ze ook retraites op verschillende plekken in Nederland.

Ze is afgestudeerd milieuantropologe (Ma en Drs) en heeft al 25+ jaar verschillende opleidingen, trainingen en cursussen gedaan op het gebied van Yoga, massage, (vitaliteits-) coaching, ademtherapie, familieopstellingen, (sexual) embodiment, somatic movement, sjamanisme, (healing) Tao, Ayurveda, ayurvedische voeding en leefstijl.  

Haar kennis en ervaring deelt ze op een down to earth, liefdevolle, sprankelende en wijze manier.  

Lees meer over Eva op haar website Move in Health.

Over Jeroen Heindijk

Jeroen zet zich in voor het behoud van bomen door mensen bewust te maken van hun waarde. Dat doet hij de afgelopen 30 jaar door het geven van Natuurbelevings cursussen onder zijn eigen vlag en ook in samenwerking met o.a. Staatsbosbeheer en diverse trainingsbureaus.  

Hij wordt echt blij van samenwerken, zoals een goed ecosysteem dat doet en daarbij is uitgangspunt altijd natuurlijk leiderschap. 

Het werken met bomen is voortgekomen uit een drang om ze te beschermen. Zijn tweede passie de krijgskunsten, de creatieve zelfverdedigingsdans van kracht en verbinding, kwam voort uit het verlangen om hiervoor te gaan staan en in verbinding te blijven. De dans beheersen of meesteren en het delen daarvan was een droom en die kwam uit. Lesgeven over bomen en krijgskunst met het inzicht dat bomen en krijgers op elkaar lijken. 

Jeroen neemt je graag mee naar buiten en inspireert je tijdens zijn bostochten en bomenreizen. Staan voor wie je bent, dat is het motto. Vanuit de kennis, opgedaan in het contact met verschillende inheemse volkeren verdiept hij graag het contact met de en jouw natuur. Het staan voor wie je bent en je zelf in het contact met anderen vrij en beweeglijk houden is zijn doel. In alle gevallen is adem* de sleutel, als in- en uitadem waarbij we ons verbinden met het lijf, maar ook als adem door de seizoenen heen. 

Jeroen is gecertificeerd ademcoach.

Voor meer informatie over Jeroen, kijk op zijn website Bostochten.

Natuurlijk Leiderschap

Een verdieping van je relatie met je eigen ware natuur, dat wat je wezenlijk bent.

Voor meer informatie, neem contact met ons op:

Jeroen:

Tel: 0620307560

Mail: jeroen@bostochten.nl

Copyright © 2024 Roots & Branches. All Rights Reserved.